Termeni și condiții

Ultima modificare: 15 Aprilie, 2024

1. Introducere

Bine ați venit pe site-ul Asociației Antonia! Accesând și utilizând acest site web, sunteți de acord cu următorii termeni și condiții de utilizare (“Termeni“).

2. Definiții

  • Site-ul” se referă la toate paginile web și subpaginile situate sub domeniul www.antoniapentrueducatie.ro.ro, precum și la tot conținutul, resursele și serviciile disponibile pe acest site.
  • Utilizator” se referă la orice persoană care accesează și utilizează site-ul.
  • Conținut” se referă la orice text, imagine, videoclip, audio sau alt material disponibil pe site.

3. Utilizarea site-ului

  • Utilizatorul este responsabil pentru respectarea tuturor legilor și reglementărilor aplicabile în legătură cu utilizarea site-ului.
  • Utilizatorul este de acord să nu utilizeze site-ul în scopuri ilegale sau dăunătoare.
  • Utilizatorul este de acord să nu utilizeze site-ul pentru a transmite sau a posta orice conținut care este calomniator, defăimător, obscen, amenințător, abuziv, hărțuitor, rasist, sexist, discriminatoriu sau care ar putea încălca drepturile de proprietate intelectuală sau alte drepturi ale oricărei persoane.
  • Utilizatorul este de acord să nu utilizeze site-ul pentru a distribui spam sau alte mesaje nesolicitate.
  • Utilizatorul este de acord să nu utilizeze site-ul pentru a perturba funcționarea normală a site-ului.
  • Asociația Antonia își rezervă dreptul de a modifica sau de a elimina orice conținut de pe site în orice moment, fără notificare prealabilă.
  • Asociația Antonia își rezervă dreptul de a suspenda sau de a interzice accesul oricărui utilizator la site în orice moment, fără notificare prealabilă.

4. Proprietate intelectuală

Tot conținutul de pe site este proprietatea Asociației Antonia sau a licențiatorilor săi și este protejat de legile privind drepturile de autor și alte legi privind proprietatea intelectuală.

Utilizatorul nu are dreptul de a copia, reproduce, modifica, distribui, vinde sau exploata în alt mod orice conținut de pe site fără acordul prealabil scris al Asociației Antonia.

5. Limitarea răspunderii

Asociația Antonia nu își asumă nicio responsabilitate pentru orice daune directe, indirecte, incidentale, speciale sau consecințiale care decurg din sau sunt legate de utilizarea site-ului, chiar dacă Asociația Antonia a fost avertizată cu privire la posibilitatea unor astfel de daune.

Asociația Antonia nu își asumă nicio responsabilitate pentru orice daune cauzate de viruși sau alte programe malware care pot infecta computerul utilizatorului ca urmare a accesării sau utilizării site-ului.

6. Dispute

Toate disputele legate de acești Termeni vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legile din România.

Orice dispută care decurge din sau este legată de acești Termeni va fi supusă jurisdicției exclusive a instanțelor competente din România.

7. Modificări

Asociația Antonia își rezervă dreptul de a modifica acești Termeni în orice moment, fără notificare prealabilă.

Utilizatorul este responsabil pentru a citi și a se familiariza cu acești Termeni în mod regulat.

Continuarea utilizării site-ului după orice modificare a acestor Termeni va constitui acceptarea de către utilizator a modificărilor.

8. Contact

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri legate de acești Termeni, vă rugăm să ne contactați la adresa contact@antoniapentrueducatie.ro.

Vă mulțumim că ați utilizat site-ul Asociației Antonia!