Campania “Fii un altfel de Moș Crăciun!” continuă să aducă bucurie copiilor din Iași

Anul 2020 a fost unul cu totul special, marcat de pandemia COVID-19, care a afectat semnificativ viața copiilor și a familiilor din mediul rural. Criza a adâncit problemele cu care se confruntau deja, afectând educația, sănătatea și siguranța economică a celor mici.

Campania “Fii un altfel de Moș Crăciun în 2020!” a venit ca o rază de speranță pentru mulți copii, oferindu-le șansa de a continua educația și de a avea parte de un an mai bun. Prin donații, oamenii cu suflet mare au contribuit la achiziționarea de rechizite, materiale educaționale și la asigurarea unei mese calde pentru copiii aflați în dificultate.

Parteneriatul cu Fundația Bethany a adus un plus de bucurie

Colaborarea cu Fundația Bethany a contribuit la succesul campaniei din 2020. Împreună, am reușit să oferim cadouri, zâmbete și multă voie bună copiilor din mediul rural, oferindu-le o experiență magică de Crăciun.

Pe lângă cadourile materiale, campania a inclus și un program educațional pentru un an întreg. Copiii au beneficiat de sprijin la teme după școală, au primit o masă caldă zilnic și au fost asigurați cu rechizite și materiale didactice.

Campania “Fii și tu Moș Crăciun!” continuă

Deși provocările rămân semnificative, credem cu tărie că prin implicarea și generozitatea oamenilor cu suflet mare, putem face o diferență semnificativă în viețile copiilor din mediul rural.

Vă invităm să vă alăturați campaniei “Fii un altfel de Moș Crăciun!” și să oferiți un cadou magic unui copil aflat în dificultate. Donația dumneavoastră, oricât de mică ar fi, poate schimba viața unui copil și îi poate oferi șansa la un viitor mai bun.

Împreună, putem face ca magia Crăciunului să dăinuiască tot anul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *