#AntoniaPentruEducație îi susține pe cei doi temerari ieșeni care străbat 2600 km cu caiacul pe Dunăre până la Marea Neagră – APA 2022

Profesorul Marin Chirazi și fostul său elev, sportivul Alin Vorniceanu, vor străbate 2600 de km pe Dunăre, în caiac, în luna iulie. Pornesc astăzi din Ulm, Germania (primul loc de unde Dunărea devine navigabilă), trec prin 8 țări și 4 capitale, cu cel puțin 100 km parcurși zilnic, și sosesc la Sulina în timp record, cu resurse minime, izolaţi de societate, doar vâslind şi campând pentru somn pe malul Dunării. Cei doi nu vor avea asistență de pe mal. Întregul traseu este redat zilnic pe pagina lor oficială de Facebook, www.facebook.com/ApaDunareMareaNeagra.

La 10 ani de la doborârea recordului de străbatere a întregului curs al Dunării, cu o performanță de 30 de zile în 2012, Marin Chirazi și Alin Vorniceanu se reîntorc în caiacele lor și vâslesc din nou pe Dunăre în iulie 2022, propunându-și să scurteze recordul la maxim 26 de zile, cu peste 100 km parcurși zilnic. Traseul lor traversează 8 țări – Germania, Austria, Slovacia, Ungaria, Croația, Serbia, Bulgaria și România – și 4 capitale – Viena, Bratislava, Budapesta și Belgrad și se încheie la finalul lunii, într-o cursă plină de neprevăzut, depășirea limitelor și mult curaj.

Ei vor să arate lumii că atunci când îți dorești ceva cu adevărat, când muncești din greu și ești perseverent, poți ajunge acolo unde visezi. Susținută de Asociația Antonia pentru Educație și Inovare Socială, Centrul de afaceri Expert Mind și Tehno Steel ConstructAPA 2022 este dedicată copiilor, tinerilor și tuturor sportivilor care vor să își depășească limitele și să își contureze viitorul cu propriile eforturi și vise. Ne propunem ca această inițiativă să fie un exemplu pentru beneficiarii asociației noastre, să îi inspire și să le ofere un model de curaj, dedicare și reușită. De asemenea, fondurile strânse pe parcursul traseului vor fi direcționate către activitățile pe care le derulăm în locațiile noastre de la Iași și București, precum și în toată țara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *