Asociația noastră sprijină Centrul de Servicii Sociale „Sf. Andrei” cu donații de măști și dezinfectant

În luna aprilie, am organizat o campanie de donare a 5000 de măști de protecție și 100 de recipiente cu dezinfectant către Centrul de Servicii Sociale „Sf. Andrei” din Iași.

Centrul „Sf. Andrei” este un spațiu de reabilitare infantilă dedicat copiilor cu diverse grade de deficiență fizică și mentală. Aici, acești copii vulnerabili primesc îngrijire specială, protecție și educație, fiind ghidați de o echipă dedicată de profesioniști.

Donația noastră a avut ca scop susținerea eforturilor centrului de a le oferi copiilor un mediu sigur și sănătos în contextul pandemiei COVID-19. Măștile și dezinfectantul donat vor contribui la prevenirea răspândirii virusului și la protejarea copiilor și a personalului centrului.

O vizită la Centrul „Sf. Andrei” te poate face să percepi cu totul altfel viața. Acolo, poți observa dificultățile prin care trec copiii și provocările cu care se confruntă zilnic membrii personalului. Implicarea noastră, prin donații și sprijin, este esențială pentru a le oferi acestor copii șansa la o viață mai bună și o șansă la un viitor mai luminos.

Beneficiari – Spitalul Sf. Spiridon – Centrul Covid, Secția diabetici și  Centrul de Cartier și medici de familie din comuna Tomești.

  • 7000 de măști de protecție
  • 200 de recipiente cu dezinfectant

Împreună, facem o diferență!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *