𝐂𝐥𝐚̆𝐝𝐞𝐬̦𝐭𝐞 𝐮𝐧 𝐝𝐞𝐬𝐭𝐢𝐧, 𝐟𝐢𝐢 𝐞𝐫𝐨𝐮𝐥 𝐮𝐧𝐮𝐢 𝐜𝐨𝐩𝐢𝐥.

📝 Redirecționează 3,5% din impozitul tău pe venit ca salariat către Asociația Antonia pentru Educație și Inovare Socială și investește alături de noi în educația copiilor din medii vulnerabile.

📝 Redirecționarea nu implică niciun cost și se poate realiza în câțiva pași simpli aici: https://signnow.com/s/VLE2bEhA

  • 𝐏𝐚𝐬𝐮𝐥 𝟏. Completezi formularul cu datele personale ale contribuabilului la „Secțiunea I”.
  • 𝐏𝐚𝐬𝐮𝐥 𝟐. Semnezi formularul în partea de jos, la secțiunea „Semnătură contribuabil”
  • 𝐏𝐚𝐬𝐮𝐥 𝟑. Completezi și semnezi și consimțământul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. Acesta este necesar pentru ca noi să depunem ulterior formularul în numele tău la ANAF.
  • * 𝑇𝑒 𝑟𝑢𝑔𝑎̆𝑚 𝑠𝑎̆ 𝑠𝑒𝑚𝑛𝑒𝑧𝑖 𝑖̂𝑛 𝑂𝐿𝑂𝐺𝑅𝐴𝐹, 𝑑𝑒𝑜𝑎𝑟𝑒𝑐𝑒 𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑛𝑒𝑐𝑒𝑠𝑎𝑟 𝑐𝑎 𝑠𝑒𝑚𝑛𝑎̆𝑡𝑢𝑟𝑎 𝑡𝑎 𝑠𝑎̆ 𝑓𝑖𝑒 𝑖̂𝑛 𝑐ℎ𝑒𝑛𝑎𝑟 𝑙𝑎 𝑖̂𝑛𝑟𝑒𝑔𝑖𝑠𝑡𝑟𝑎𝑟𝑒, 𝑓𝑎̆𝑟𝑎̆ 𝑎 𝑑𝑒𝑝𝑎̆𝑠̦𝑖 𝑚𝑎𝑟𝑔𝑖𝑛𝑖𝑙𝑒.
  • 𝐏𝐚𝐬𝐮𝐥 𝟒. La final bifează căsuța „Done”. Este important să bifați DONE, altfel formularul nu este eligibil.

𝐈𝐌𝐏𝐎𝐑𝐓𝐀𝐍𝐓

  • Formularul trebuie completat până cel târziu la data de 23 mai 2024, iar apoi noi îl vom depune în format electronic la ANAF.
  • În cazul în care vei ajunge la sediul nostru din incinta clădirii principale a partenerilor noștri strategici – Centrul de afaceri Expert Mind (Șos. Nicolina nr. 10, Iași), ai posibilitatea de a găsi în recepție formulare 3,5% în format fizic.

📚 Din 2016, sprijinim copiii cu risc mare de abandon școlar pentru a-și continua studiile și, în același timp, susținem elevii olimpici. Prețuim potențialul tuturor de a evolua profesional și de a deveni cetățeni responsabili și implicați.

Contribuția ta este importantă în derularea programelor noastre educaționale de dezvoltare a abilităților de literație, dedicate unui număr de 87 de copii din satul Bohotin, comuna Răducăneni, județul Iași. Totodată, susținem promovarea unei culturi active a cititului la nivel regional, în rândul a peste 500 de copii.

Împreună schimbăm destine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *